Uitpunt Dronten geopend in Biddinghuizen

Uitpunt Dronten geopend in Biddinghuizen 10 februari 2009.  Het nieuwe digitale uitpunt van de gemeente Dronten Uitindronten.nl wordt zaterdag aanstaande om 11.00 uur officieel geopend in de Bibliotheek van Biddinghuizen. Zangeres Sharon Kips zal de openingshandeling verrichten.

De Flevomeerbibliotheek en de VVV Dronten hebben de handen ineen geslagen om een Uitagenda voor de gemeente Dronten te realiseren. Niet alleen deze organisatie maar ook de Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen en Swifterbant, De Meerpaal, XL De Ateliers en de Winkeliersvereniging Suydersee ondersteunen het initiatief. Tijdens een persmoment in het gemeentehuis op 5 februari vond de ondertekening plaats van de intentieovereenkomst tussen de initiatiefnemers.

Redactieraad
De website is bedoeld om zoveel mogelijk uit-informatie te verspreiden. Op de website vind je ook een aanmeldingsformulier. Hierop kan iedere organisatie zijn activiteit melden. Denk hierbij zo breed mogelijk. Organiseer je een activiteit waar publiek welkom is dan kan je deze activiteit aanmelden. De redactieraad zal dan beoordelen of deze activiteit op de site thuishoort. "Later in het jaar willen wij de activiteitenkalender nog meer zichtbaar maken door een krantje te ontwikkelen. Deze wordt dan verspreid naar de uitgaansgelegenheden en de campings".

Op zaterdag zal het promotieteam om 11.00 uur in Biddinghuizen paraat staan. Daar vindt de officiële openingshandeling plaats. Daarna zwermen de promotieteams uit naar alle drie de kernen. Zij zullen daar kaartjes uitdelen. Iedereen wordt daarmee uitgenodigd de website te bezoeken. Met het bezoeken van deze website maakt u ook nog eens kans op leuke prijzen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat