Inschrijving Flevolands Songfestival gestart

Inschrijving Flevolands Songfestival gestart 20 april 2010.  Zangers en zangeressen uit Flevoland kunnen zich tot 15 mei 2010 inschrijven voor deelname aan de voorronde van het Flevolands Songfestival.

Het Flevolands songfestival, georganiseerd door Omroep Flevoland, staat altijd garant voor spektakel en levert goede winnaars op die het soms heel ver kunnen schoppen. Een van de winnaars was Sharon Kips uit Biddinghuizen, de latere winnares van het populaire TV programma de X-factor. Vorig jaar won Shannon Sarracco uit Lelystad, die daarna de Jazz-i Award won tijdens het Sea Bottom Jazz Festival.

Om mee te kunnen doen aan de finale van het festival moeten deelnemers eerst de voorronde overleven. De voorrondes worden gepland op twee zaterdagen in juni. Op een van die dagen kan iedereen die aan de voorwaarden voldoet komen zingen voor een speciale songfestivaljury die toekijkt vanuit een aparte juryruimte. Kandidaten worden begeleid door een professionele pianist.Van deze voorronde worden televisieopnames gemaakt voor Omroep Flevoland.

Deelnemersvoorwaarden
Iedereen van 14 jaar en ouder die in Flevoland woont kan meedoen. Het songfestival is alleen voor solisten.Tijdens de voorronde brengt de kandidaat één nummer ten gehore. Dit mag een eigen compositie zijn maar ook een cover. Alle talen zijn toegestaan.

Dit nummer is ook meteen het nummer voor de finale. Dus degenen die zich plaatsen zingen hetzelfde nummer op de finaledag, maar worden dan begeleid door een speciale begeleidingsband waarmee van tevoren geoefend wordt.

Inschrijven
Kandidaten kunnen zich tot 15 mei 2010 inschrijven voor de voorronde via e-mail (songfestival@omroepflevoland.nl) of door een brief te sturen naar Omroep Flevoland, t.a.v. songfestival, Postbus 567, 8200 AN Lelystad. De gegevens die in de brief of mail vermeld moeten worden zijn te vinden op http://www.flevolandssongfestival.nl

Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat