Zon en Zegen met Sharon Kips

Zon en Zegen met Sharon Kips 27 oktober 2010.  Op vrijdag 12 november is het zover: het concert van Zon en Zegen met Sharon Kips.

De kaartverkoop is in volle gang.

Er wordt door het koor nog druk gerepeteerd om de laatste puntjes op de i te zetten. Zon en Zegen zal o.a. een aantal gospelnummers zingen, wat voor een gemengd koor bijzonder is om te doen.

Ook zal het koor samen met Sharon voor het voetlicht treden.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een combo, bestaande uit Wilco Veldkamp (vleugel), Wilco van Esschoten (basgitaar), Henk Doest (synthesizer) en Marco Hoorn (slagwerk). De algehele leiding is in handen van dirigent Jaap Kramer.

Toegangskaarten (€ 12,= p/st. incl. koffie / thee in de pauze) zijn te koop bij Boekenhuys v/d Walle, kerkcentrum De Voorhof (tijdens openingstijden) of via info@zonenzegen.nl of telefonisch via: / 331678 / 331714.Tevens bestaat de mogelijkheid om voor aanvang van het concert aan de kerkzaal kaarten te kopen (mits voorradig).

De entree van De Voorhof is die avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein.

Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een “eenrichtingsverkeer” zodat de doorloop makkelijker is.

De zaal is open vanaf 19.15 uur, het concert zal om 20.00 uur beginnen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat