Gemeente trots op Sharon

Gemeente trots op Sharon 25 januari 2007.  Op de website van de gemeente Dronten is een schrijven te lezen van burgemeester De Jonge, waarin hij de steun uitspreek voor X-Factor deelnemer Sharon uit Biddinghuizen.

De tekst van de burgemeester luidt:

Zoals velen weten doet Sharon Kips uit Biddinghuizen mee aan het tv-programma X-Factor. Zij doet niet alleen mee, maar doet het ook heel erg goed! We leven dan ook allemaal mee en volgen de prestaties van Sharon op de voet.

Er komen bij mij en bij de gemeentelijke organisatie vele verzoeken en vragen binnen of we “iets” kunnen ondernemen voor Sharon. Ook heeft de gemeente hier zelf al over nagedacht en onlangs contact gezocht met het productiebureau van X-Factor. Bij dit bureau is de vraag neergelegd wat binnen de regels van het programma toegestaan is om de kandidaten, in dit geval Sharon Kips, in het zonnetje te zetten.

De afspraak met het productiebureau van X-Factor is dat zij een plan van aanpak maken. Alle acties van buitenaf worden voorlopig afgehouden om Sharon en de overige kandidaten te beschermen. Zij hebben het enorm druk met de voorbereidingen voor de komende finale en dit heeft alle prioriteit. In het plan van aanpak worden alle activiteiten van de kandidaten vastgelegd. Ook eventuele acties rondom Sharon en haar woonplaats worden hierin beschreven. Dit plan van aanpak zal ook naar de gemeente Dronten worden gestuurd. Mochten we iets kunnen betekenen dan zullen we de krachten bundelen en er iets moois van maken.

Tegen Sharon wil ik zeggen: “We volgen je, Sharon, op de voet. We zitten aan de buis gekluisterd. We zijn hartstikke trots dat je het al zo ver hebt geschopt. We duimen voor je en wensen je de laatste ronden heel veel succes. Voor ons heb je al lang gewonnen. Wat een talent uit Biddinghuizen!”

Namens het gemeentebestuur: sterkte en succes!

mr Aat B.L.de Jonge,
burgemeester


Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat