Sharon krijgt boek vol reacties uit Flevoland

5 februari 2007.  Biddinghuizen wil, voorafgaand aan de live show van komende zaterdag, een boek vol reacties uit Flevoland aanbieden aan Sharon Kips, de tweeëntwintigjarige zangeres uit Biddinghuizen die deze week alweer een ronde verder is gekomen in het populaire programma X- Factor.

Zaterdag werden door Sharon de nummers ‘I wanna dance with somebody’ van Withney Houston en ‘At last’ van Etta James gezongen en als altijd mocht ze een lovend juryoordeel in ontvangst nemen. Ondertussen neemt het enthousiasme in haar woonplaats Biddinghuizen alleen maar toe. Overal in het dorp zijn posters opgeplakt en bij en ingang van het centrum hangen grote spandoeken.

‘Wat gaan jullie organiseren voor Sharon? Als je haar ziet, wil je dan zeggen dat ik altijd op haar stem?’ De reacties uit Biddinghuizen, maar ook ver daarbuiten, die bij Dorpsbelangen Biddinghuizen binnen komen zijn talrijk. Daarom is besloten deze reacties te verzamelen en aan te bieden aan Sharon.Tekeningen, foto’s, lieve brieven, kaarten, uitingen van bewondering, het mag allemaal ingeleverd of opgestuurd worden. Dorpsbelangen hoopt nog voor de live show van a.s. zaterdag een dik boek vol attenties uit Flevoland aan te kunnen bieden. Burgemeester Aat de Jonge zal namens de gemeente Dronten een pagina voor het Sharon-boek aanbieden.

Dorpsvoorzitter Jennie Brandsma hoopt dat er veel reacties uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant, maar ook daarbuiten binnen zullen komen. ‘Het is zo knap wat Sharon doet, we zijn als dorp heel erg trots op haar. Het wordt steeds spannender bij X Factor. Ik denk dat het Sharon goed zal doen een boek vol reacties te ontvangen vanuit Flevoland’.

Bijdragen voor het Sharon boek kunnen gemaild worden naar: sharon@ijsvogel.net.

Per post kunnen inzendingen gestuurd worden naar postbus 2, 8256 ZG te Biddinghuizen.

Inleveren kan ook, bij het gemeentehuis te Dronten, videotheek MM store aan De Baan in Biddinghuizen en bij Porfierstraat 16 te Swifterbant.
De inleveradressen zijn voorzien van speciale Sharon posters.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat