Posters Sharon ongekend populair

6 februari 2007.  De speciale posters voor Sharon Kips die door Dorpsbelangen Biddinghuizen in het centrum van het dorp zijn opgehangen zijn zo populair dat besloten is deze posters (tegen kostprijs) te gaan verkopen.

Bij de winkeliers waar de posters zijn opgehangen en bij Dorpsbelangen kwamen deze week veel vragen binnen van fans van Sharon of ze de poster mochten hebben en of de poster misschien ergens te koop is.

Dorpsbelangen heeft daarom besloten een aantal van deze posters te laten drukken. De poster met daarop het dorpslogo en een foto van Sharon is op A3 formaat vanaf woensdag 7 februari te koop bij Kreashop de Lapjeskat te Biddinghuizen voor € 1,-.Voor Dronten en Swifterbant zijn ook speciale Sharon posters gedrukt. Deze hangen bij het gemeentehuis en Dorpsbelangen Swifterbant (Porfierstraat), waar bijdragen voor het boek dat Dorpsbelangen voor Sharon gaat maken ingeleverd kunnen worden. Als hiervoor ook vragen binnenkomen bij Dorpsbelangen, zullen ook deze posters in die plaatsen verkocht gaan worden.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat