Sharon in halve finale

Sharon in halve finale 12 februari 2007.  Met een prachtige vertolking van ‘Hurt’ (van Christina Aquilera) en McArthurs Parc heeft Sharon Kips de halve finale bereikt van X Factor.

In de show van komende zaterdag zal ze drie liedjes ten gehore gaan brengen. Het wordt een drukke week dus, voor Sharon.

Sharon, met een verrassend nieuw kapsel, wist met het zingen van Hurt niet alleen het publiek te ontroeren maar kon zelf na afloop ook haar tranen niet in bedwang houden. De emoties tijdens het zingen van het lied waren te sterk Weer was de zaal muisstil tijdens haar optreden. Van alle artiesten weet alleen Sharon dat telkens weer te bewerkstelligen.Uit handen van dorpsvoorzitter Jennie Brandsma ontving Sharon na afloop van de show het boek met aanmoedigingen dat deze week samengesteld is uit tekeningen, e-mails, brieven en kaarten uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant, maar ook daarbuiten. Het boek was eerder al overhandigd aan de moeder van Sharon, maar later bleek alsnog de mogelijkheid te bestaan het boek aan Sharon zelf aan te bieden.


Sharon ontvangt boek van Jennie Brandsma

In Biddinghuizen groeit de Sharon-koorts nog steeds. Het dorp leeft enorm mee met hun beroemde plaatsgenote. Overal worden posters, spandoeken en foto’s van haar opgehangen. Deze week krijgen alle kinderen van het basisonderwijs een button van Sharon uitgereikt. Uitreiking gebeurt via de scholen in Biddinghuizen. Basisschoolkinderen die elders op school zitten kunnen vanaf woensdag de button afhalen bij De Lapjeskat. De button is vanaf woensdag ook te koop bij De Lapjeskat, De Kleine Huishoudbeurs en Boekenhuys van der Walle.Reacties voor Sharon kunnen nog steeds gestuurd worden naar sharon@ijsvogel.net of naar Postbus 2, 8256 ZG Biddinghuizen. Het laatste nieuws over Sharon lees je dagelijks op http://sharon.biddinghuizen.org.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat