Internetactie voor Sharon Kips

Internetactie voor Sharon Kips 15 februari 2007.  ‘Gaat Sharon de finale van X Factor winnen?’ Als die vraag gesteld wordt aan iemand die in Biddinghuizen woont, dan is het antwoord bijna altijd : Ja! Want Sharon is mateloos populair bij haar dorpsgenoten.

Toch bestaan er ook zorgen over de einduitslag van X Factor. Een speciaal netwerk dat opgestart wordt vanuit Biddinghuizen moet Sharon gaan helpen de finale te winnen.

Zang
Twijfels aan de zangkwaliteiten van Sharon of aan haar ‘X factor’ zijn er zeker niet. Iedereen in Nederland weet inmiddels hoe goed Sharon kan zingen. Maar de groeiende populariteit van medekandidaat Richy zou wel eens een bedreiging kunnen vormen, zo vermoeden sommigen. Nu de jury geen oordeel meer mag geven over de kandidaten, zijn de drie finalisten immers overgeleverd aan het oordeel van het publiek.

Bedreiging
De grootste bedreiging voor Sharon is volgens fervente computergebruikers het netwerk dat door vrienden van concurrent Richy via internet is opgebouwd en waarin iedereen wordt opgeroepen op hem te stemmen. Dit netwerk heeft er waarschijnlijk toe bijgedragen dat Richy ondanks een vernietigend juryoordeel en een zwaar tegenvallende vertolking van New York New York, tegen ieders verwachting in de halve finale van X Factor wist te bereiken.

Netwerk opbouwen
Vanuit Biddinghuizen wil de Vereniging voor Dorpsbelangen voor zangeres Sharon een netwerk opbouwen dat ervoor moet zorgen dat een zeer grote groep mensen in Nederland enthousiast wordt gemaakt om op Sharon te stemmen en haar te helpen de eerste plaats in X Factor te verkrijgen.

Oproep
Dorpsbelangen roept daarom iedereen op vrienden, familie, collega’s bekenden en onbekenden via e-mail, hyves en andere netwerken op het internet, aan te sporen om toch vooral op Sharon te stemmen. Op www.hyves.nl is Sharon te vinden onder de naam Sharon, woonplaats Biddinghuizen, of rechtstreeks via http://sharonx-factor.hyves.nl/. Deze oproep vanuit Biddinghuizen kan zich via het internet dan als een olievlek over het land verspreiden met hopelijk een hoog aantal stemmen voor dorpsgenote Sharon Kips.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat