500 Fans uit Biddinghuizen naar X Clusive party

500 Fans uit Biddinghuizen naar X Clusive party 16 februari 2007.  Als zangers Sharon Kips zaterdag voldoende stemmen van het publiek krijgt om in de finale van X Factor te komen, zullen vanuit Biddinghuizen vijfhonderd fans de X Clusive Party in het Beatrix Theater te Utrecht bijwonen.

Maandagmiddag zullen vanaf 16.00 uur op de parkeerplaats achter De Voorhof tien touringcars klaarstaan om de Sharon fans naar Utrecht te vervoeren. Vertrek naar Utrecht tussen 17.00 en 17.30 uur.

Om toegang tot de bussen te krijgen dient met een speciale button te dragen. Omdat Dorpsbelangen er van uitgaat dat Sharon de finale zal halen, zullen deze toegangsbuttons voor de X Clusive Party in de voorverkoop worden verkocht.

De voorverkoop van de toegangsbuttons vindt zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in Het Koetshuis te Biddinghuizen. Kosten per button € 2,- (hiervoor wordt u met de bus vervoerd naar Utrecht, heeft u toegang tot het Beatrix Theater en wordt u na afloop weer naar Biddinghuizen gebracht. Thuiskomst wordt verwacht rond 22.00 uur)

Maximaal vier buttons per persoon. De opbrengst van de buttons komt ten goede aan de Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen.

De busreis voor de Sharon fans wordt georganiseerd door RTL.

Muziekvereniging Maris Sonores zal vanaf 16.00 bij de bussen aanwezig zijn om voor de nodige sfeer te zorgen en gaat ook mee naar Utrecht om daar te laten horen dat Biddinghuizen er is. RTL is met camera’s aanwezig om opnames te maken.

Dorpsbelangen roept iedereen op spandoeken te maken en buttons te dragen of de vlag van Biddinghuizen mee te nemen. Van de posters die verkrijgbaar zijn bij de Lapjeskat zijn heel gemakkelijk borden te maken, door de poster met een stukje karton te verstevigen en er een handvat aan te maken. Voor de gelegenheid zijn er weer nieuwe Sharon posters ontworpen, die vanaf vrijdag verkrijgbaar zullen zijn.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat