Linda maakt van de nood een deugd

Linda maakt van de nood een deugd 16 februari 2007.  Het is stil op straat in Biddinghuizen als het programma X Factor van RTL4, waarin dorpsgenote Sharon Kips meedoet, wordt uitgezonden. Toch heeft het succes van Sharon Kips ook een keerzijde. Videotheek MM store ziet de omzet iedere week verder dalen.

De mensen in Biddinghuizen huren geen dvd’s en video’s meer, maar zitten aan de buis gekluisterd om de verrichtingen van hun beroemde dorpsgenote Sharon te volgen. En dat juist op de dagen waarop in de videotheek de meeste omzet wordt gedraaid, zaterdag en zondag.

Eigenaresse Linda Bies besloot niet bij de pakken neer te zitten en van de nood een deugd te maken. ‘Ik weet dat Dorpsbelangen de buttons ter promotie van Sharon zelf maakt. Omdat ik de laatste weken toch niet veel te doen heb in de videotheek, heb ik aangeboden de buttons voor ze te maken.’ De uren dat ze niets te doen heeft in de videotheek brengt Linda nu door met het bedienen van de buttonmachine.Linda neemt Sharon helemaal niets kwalijk, in tegendeel. ‘Ik ben juist een grote fan van haar en vind het geweldig wat ze doet. Iedere week kan ze rekenen op mijn stem. Ik hoop dat ze wint! Na de finale van X Factor weten de mensen in Biddinghuizen mijn winkeltje ongetwijfeld wel weer te vinden.’

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat