Sharon naar finale!

18 februari 2007.  Heel Biddinghuizen zat afgelopen zondag in spanning bij het bekend maken van de finalisten voor het programma X-Factor. Groot was de blijdschap toen bleek dat Sharon als eerste door was na de finale.

De inspanningen van een ieder hebben blijkbaar effect gehad. Dit keer besliste namelijk niet de jury, maar waren het de kijkers die het finale oordeel, middels SMS, mochten geven. Het Hyves netwerk, de persberichten in de krant, de heuse ketting-mail die vorige week de ronde ging, al deze initiatieven hebben hun uitwerking niet gemist.

Bus naar X Clusive party
Door de winst van Sharon vertrekken morgen 500 fans naar de X-Clusive party in het Beatrix theater in Utrecht. Om mee te kunnen in de bus dient men in het bezit te zijn van een toegangsbewijs, in de vorm van een button, die afgelopen zaterdag gekocht kon worden in het Koetshuis.

Ook BHZNet.nl zal de gehele week in het teken staan van initiatieven voor Sharon, om er zo voor te zorgen dat de inwoonster van Biddinghuizen volgende week als winnaar uit de bus komt.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat