Extra Personeelsdiensten steunt Sharon!

19 februari 2007.  Naast dorpsbelangen Biddinghuizen, steunt ook het bedrijfsleven uit Biddinghuizen Sharon in de finale van de X-Factor.

Zo stuurt het bedrijf Extra Personeelsdiensten voor elke medewerker die via het bedrijf in de finale week aan het werk is en voor elke nieuw inschrijving, tijdens diezelfde week, een SMS bericht tijdens de finale.

“Ik vind het niet alleen prachtig om te zien hoe Biddinghuizen achter Sharon staat, ik vind dat ze gewoon ontzettend goed zingt en daarom echt alle steun verdient”, aldus Monique Snoek van Extra Personeelsdiensten. Het bedrijf besloot dat ze, nadat Sharon de finale haalde, op een ludieke manier Sharon wilde steunen in die finale zodat de zangeres meer kans maakt op de overwinning. “Voor elke medewerker die tijdens de finale week via Extra Personeelsdiensten aan het werk is en alle nieuwe inschrijvingen in deze week, sturen wij aanstaande zaterdag tijdens de finale een SMS bericht voor Sharon”.Blauwe vingers
De personeelsleverancier uit Biddinghuizen heeft een stevige positie verworven in de uitzendmarkt. Veel werkzoekenden en veel werkgevers weten de weg naar Extra Personeelsdiensten inmiddels te vinden. Het is dan ook logisch dat het bedrijf het zaterdagavond “extra” druk heeft: “Ik heb gelukkig wat hulp in huis voor aanstaande zaterdag, want als ik alleen al die berichten moet sturen heb ik en blauwe vingers en weet ik niet of ik op tijd klaar ben”, vertelt Snoek lachend. Het bedrijf hoopt dat haar initiatief meer navolging vindt: “Elk bedrijf kan wel iets ludieks verzinnen om zoveel mogelijk SMS berichten te sturen a.s. zaterdagavond. Tenslotte zet Sharon Biddinghuizen toch maar weer mooi op de kaart”.

Of de steun vanuit Biddinghuizen zal helpen zal aanstaande zaterdag moeten blijken. Aan het enthousiasme in Biddinghuizen zal het in ieder geval niet liggen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat