Biddinghuizen overstroomt X-Clusive party

Biddinghuizen overstroomt X-Clusive party 19 februari 2007.  Het was duidelijk wie de meeste fans mee had genomen naar het Beatrix theater in Utrecht.

Met maar liefst 8 bussen vol en een hoop eigen vervoer bezochten een dikke 450 mensen uit Biddinghuizen en omgeving de X-Clusive party van X-factor om Sharon een hart onder de riem te steken. Rond drie uur verzamelden de eerste mensen zich al op en rondom de Voorhof om maar vooral de trip richting Utrecht niet te hoefen missen.


Onder muzikale begeleiding van Maris Sonores wachtte iedereen geduldig op het teken van RTL om de bus in te kunnen. Voordat het echter zover was moest er natuurlijk nog de nodige 'shots' geschoten worden voor de live show van aanstaande zaterdag. Met dank aan Jan Schuurhuis hoefde niemand met een lege maag te vertrekken richting Utrecht, de C1000 ondernemer had namelijk voor alle bezoekers een lunchpakket samengesteld, wat gretig aftrek vond.

Duidelijk in de meerderheid
Na aankomst in Utrecht bleek dat Biddinghuizen duidelijk in de meerderheid was. Richy zag zijn fans met een (x)factor 4 overtroffen worden door de bussen uit Biddinghuizen. Door een haag van mensen kreeg de grote groep uit Biddinghuizen voorrang om via een heuse rode loper het theater binnen te lopen.


Sharon blij met steun
Groot was de verrassing toen Sharon hoogstpersoonlijk even langs kwam om te genieten van alle belangstelling uit Biddinghuizen.
Met megafoon in de aanslag joelde ze: "Waar komen jullie vandaan? Biddinghuizen? Ik ook!". Al wachtend in de foyer onstond er zelfs een heuse zangstrijd tussen de fans van Richy en Sharon, waarbij de fans van de eerste het toch al snel moesten afleggen tegen een continu aanhoudend kabaal.

Nog een X-Factor
Voor de show begon werd de zaal enigszins opgewarmd. Op de vraag of er nog iemand in de zaal was die auditie had gedaan voor X-Factor, gingen er niet al te veel vingers de lucht in.


Die van Martine de Graaf echter wel. Toen de presenator haar de microfoon gaf, zong ze prachtig en vol overgave een nummer van Elton John. Zo zie je maar weer: Er zit nog veel meer talent in Biddinghuizen!

In een sneltreinvaart vlogen vervolgens de artiesten over het podium. Alle acts uit de liveshows kwamen voorbij: Van Hearts, tot Grooving Sound en van, de nog steeds zeer populaire, Dorine tot Christian. Vooral de laatste kreeg de zaal lekker in beweging. Duidelijk was echter wel dat iedereen gekomen was voor zijn of haar act: Richy of Sharon. Onder oorverdovend kabaal zongen beide artiesten een 3-tal nummers afgewisseld door andere acts. Ook nu moesten de fans van Richy het duidelijk afleggen tegen het verbale geweld uit Biddinghuizen.Nadat alle artiesten nogmaals een nummer zongen uit de Wizard of Oz, bedankte Wendy van Dijk een ieder voor zijn of haar aanwezigheid en was het tijd voor de terugreis.

Live in het Koetshuis
Zaterdag zal blijken of alle steun geholpen heeft. In ieder geval is er ook dan weer de mogelijkheid om Sharon te steunen. Via een live verbinding zal de uitzending namelijk live te volgen zijn op een groot scherm in het Koetshuis. Voor dit evenement zijn 750 kaarten beschikbaar. Hoe men in aanmerking kan komen voor deze kaarten, zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden via BHZNet.nl

Klik hier voor alle foto's deel 1
Klik hier voor alle foto's deel 2

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat