Finalefeest gratis dankzij Twins en Schaap

Finalefeest gratis dankzij Twins en Schaap 23 februari 2007.  Biddinghuizen staat dit weekeinde in het teken van de finale van X Factor met als hoogtepunt de bekendmaking van de winnaar van X Factor op zaterdagavond.

Dankzij de hulp van Snackbar Twins en Schaap Holland BV is het Sharon Finalefeest in Het Koetshuis gratis toegankelijk.

Het is het streven van Dorpsbelangen Biddinghuizen om de dorpsfeesten voor iedereen toegankelijk te laten zijn, ook voor de mensen met een smalle beurs.

Het zag er aanvankelijk rooskleurig uit voor het Sharon Finalefeest dat komend weekeinde op het programma staat, omdat van verschillende kanten was toegezegd dat er meebetaald zou worden, maar op het allerlaatste moment trokken de twee belangrijkste sponsors zich terug.

De bedoeling was, dat er zaterdagavond een live verbinding met studio 22 in Hilversum zou komen om tijdens de uitzending over te schakelen naar de achterban van de finalisten, maar de programmaleiding ziet toch af van dit plan. En betaalt dus ook niet mee aan het feest…..

Door de spontane financiële hulp van Snackbar Twins en Schaap Holland BV kunnen de Biddinghuizenaren toch gratis naar het dorpsfeest.

Dorpsbelangen is Snackbar Twins en Schaap Holland BV zeer erkentelijk voor dit royale gebaar!

De deuren van Het Koetshuis gaan om 19.00 uur open. Tot 20.00 zullen op een scherm van 3 x 4 meter eerdere optredens van Sharon getoond worden.

Daarna kijken we naar de live show. Na de uitslag is er een ouderwets gezellige Biddinghuizer feestavond, met gouwe ouwe nummers, Hollands hits, maar ook muziek van deze tijd, onder leiding van Drive in Discotheek Noah.

Het Koetshuis biedt plaats aan maximaal 700 personen. Toegangskaarten kunnen worden afgehaald bij MM store en Het Koetshuis. Sharon heeft toegezegd na de bekendmaking van de uitslag naar Het Koetshuis te zullen bellen om haar fans in Biddinghuizen te woord te staan.

Versieren
Kinderen uit Biddinghuizen zullen zaterdagochtend onder leiding van Het Zooitje Ongeregeld het huis van Sharon versieren. Hiervan zullen opnames worden gemaakt door het NOS Jeugdjournaal.

Diverse andere omroepen hebben belangstelling getoond voor het enthousiasme in Biddinghuizen voor zangeres Sharon.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat