Kapot Sharon-spandoek levert extra stemmen op

Kapot Sharon-spandoek levert extra stemmen op 23 februari 2007.  Het spandoek ter promotie van Sharon dat op het verkiezingsbord hoek Oldebroekerweg - Dreef hing, is kapot geknipt.

Heel vervelend, maar het positieve nieuws is dat het Sharon extra stemmen gaat opleveren tijdens de finale van X Factor.

Bij Dorpsbelangen Biddinghuizen kwam vrijdag een aantal meldingen binnen dat het spandoek, dat iedere week mee gaat naar de studio en door de week op het verkiezingsbord hangt, stuk is.

Op de plaats waar een hoek uit het spandoek mist, was een poster geplakt van de Partij voor de Dieren. Een telefoontje naar campagneleider Eltje van Otterloo leerde al snel dat het spandoek inderdaad is verknipt door een van de medewerkers van die partij.

’Wij betreuren het zeer dat het spandoek kapot is’, laat mevrouw van Otterloo van de Partij voor de Dieren weten. ‘Onze medewerker had niet in de gaten waarvoor het spandoek diende en was niet op de hoogte van het feit dat Sharon uit Biddinghuizen in de finale van het programma X Factor zit. We vinden het heel jammer dat het spandoek stuk is en bieden onze excuses aan aan de inwoners van Biddinghuizen. Onze partij streeft juist naar een betere samenleving en daar past het kapotmaken van een spandoek zeker niet in’, aldus Eltje van Otterloo.

De Partij voor de Dieren heeft aangeboden het spandoek te vergoeden. Omdat Dorpsbelangen ervan overtuigd is dat er geen kwade opzet in het spel is geweest en omdat de finale van X Factor dit weekeinde al is hoeft het spandoek niet vergoed te worden. Bovendien steekt Dorpsbelangen de hand ook in eigen boezem; Het bord waar het spandoek hing is bestemd voor verkiezingsposters, en niet voor spandoeken ter promotie van Sharon.

Dat neemt niet weg dat Dorpsbelangen het jammer vindt dat het spandoek stuk is.

Als tegenactie zal de Partij voor de Dieren een oproep doen op Sharon te stemmen en zelf ook een aantal stemmen op haar uitbrengen. Het uitgeknipte deel uit het spandoek zal door een medewerker van de Partij voor de Dieren naar Biddinghuizen worden gebracht, zodat het spandoek gerepareerd kan worden en tijdens de grote finale van X Factor op zaterdagavond gebruikt kan worden..


Op de foto: Jan Klopman, bestuurslid van Dorpsbelangen BiddinghuizenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat