Sharon wint X-Factor!

Sharon wint X-Factor! 25 februari 2007.  Nederland heeft een nieuwe ster. Ze heet Sharon Kips en ze komt uit Biddinghuizen.

Zeshonderd enthousiaste fans uit Biddinghuizen volgden zaterdagavond de spannende finale van X factor op een groot scherm in het Koethuis. De rest van het dorp zat op de bank, voor de televisie. Zou ze winnen? Iedereen leek vanaf het begin van de avond overtuigd van de overwinningskansen van Sharon maar toch… toen presentatrice Wendy van Dijk de verlossende woorden sprak ging het dak er zowat af in het Koetshuis.
Gewonnen! Terecht! Fantastisch!Biddinghuizen was zaterdag ‘The place to be’. Dorpsbelangen Swifterbant was met een delegatie van acht personen naar Biddinghuizen gekomen om de finale van X Factor bij te wonen, want ‘onze ‘ Sharon is in de rest van de gemeente Dronten niet minder populair dan hier.

Wethouder Hans Engelvaart, in zijn functie als loco burgemeester aanwezig bij de finale, hield de aanwezigen in Het Koetshuis vanuit studio 22 in Hilversum live op de hoogte van de sfeer daar, al viel door een slechte verbinding zijn verhaal helaas een beetje in het water.Wethouder Siebe de Graaf was in Biddinghuizen aanwezig om de ontknoping van de finale bij te wonen.

Een groot aantal journalisten, cameramensen en fotografen was naar Biddinghuizen gekomen om de stemming in Het Koetshuis bij te wonen. Zij troffen daar een gezellig dorpsfeest, zonder een enkele wanklank en een saamhorigheid die doet denken aan de sfeer in de beginjaren van het dorp. Biddinghuizen was zaterdagavond één grote familie.Sharon is in de afgelopen weken gesteund door jong en oud. Tekeningen, brieven, kaarten, e-mails stroomden binnen bij Dorpsbelangen. Massaal werd naar de mobiele telefoons gegrepen om sms-jes te versturen. Al die steunbetuigingen hebben z’n effect niet gemist. Met vijfenzeventig procent van de stemmen is Sharon overtuigend winnaar geworden van X Factor.

Op welke wijze Sharon in Biddinghuizen gehuldigd zal worden is nu nog niet bekend. Hou hiervoor BHZ-Net goed in de gaten. De huldiging van Sharon zal ook worden aangekondigd bij de winkels in Biddinghuizen.

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat