Sharon dinsdag gehuldigd

Sharon dinsdag gehuldigd 1 maart 2007.  De huldiging van X Factor winnares Sharon Kips in haar woonplaats Biddinghuizen zal plaatsvinden op dinsdag 6 maart.

Om 16.00 uur zal Sharon in een cabrio worden opgehaald vanaf haar huis aan de Koolzaadhof.

Onder muzikale begeleiding van Maris Sonores zal ze via de route Koolzaadhof, Weidehof en Plein aankomen bij de Voorhof, waar de scouts van de Osborne groep haar met een erepoort van Biddinghuizer vlaggen zullen opwachten.

In de grote kerk van De Voorhof zal Sharon worden toegesproken door dorpsvoorzitter van Biddinghuizen Jennie Brandsma en burgemeester Mr. Aat de Jonge van de gemeente Dronten. Er staan voor Sharon ook enkele verrassingen op het programma, maar die worden nog even geheim gehouden.

Natuurlijk zal Sharon haar single Heartbreak Away ten gehore brengen.

Uiteraard is het de bedoeling dat dinsdag alle vlaggen in Biddinghuizen uitgaan. We roepen voorts iedereen op om spandoeken te maken en op alle mogelijke manieren uiting te geven aan het enthousiasme voor Sharon.

Voor de gelegenheid zullen er weer nieuwe posters en buttons verkrijgbaar zijn bij de Lapjeskat, Boekenhuys van der Walle en de Kleine Huishoudbeurs.

Zodra er meer informatie over de huldiging van Sharon bekend is, leest u dat op deze site.

De zangeres heeft zelf aangegeven dat zij het dorp zo graag wil bedanken voor de steun die zij tijdens haar deelname aan X-factor uit het dorp heeft gekregen. Omroep Flevoland zendt de huldiging van Sharon live uit, op dinsdagmiddag 6 maart om vier uur.

Bron: Omroep Flevoland / Dorpsbelangen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat