Huldiging Sharon: Wat een feest!

Huldiging Sharon: Wat een feest! 8 maart 2007.  De huldiging van Sharon is een echt dorpsfeest geworden, De Voorhof was bomvol, maar wat was het leuk!

Door de ouderwetse Biddinghuizer saamhorigheid en de inzet van ontelbare vrijwilligers is de huldiging van de winnares van X Factor niet alleen voor Sharon een feestje geworden, maar voor heel Biddinghuizen.

Cadeaus
Ondanks het slechte weer was iedereen die maar kon komen naar de Voorhof gegaan om in een bomvolle kerk ‘onze’ Sharon te feliciteren met haar overwinning. Maar natuurlijk ook om haar live te horen zingen en dat deed ze dan ook.

Bij een feest horen cadeaus en die waren er dan ook. Van de winkeliers kreeg Sharon een gevulde kofferset en een fiets. De burgemeester overhandigde een beeldje van De Kiekendief, het symbool van Flevoland.Gouden IJsvogel
De inwoners van Biddinghuizen eerden Sharon met de toekenning van de Gouden IJsvogel. Deze erespeld wordt normaalgesproken alleen tijdens de najaarsvergadering van Dorpsbelangen uitgereikt, maar dorpsvoorzitter Jennie Brandsma legde uit dat Sharon Biddinghuizen ‘op een ongelooflijke manier op de kaart heeft gezet en met haar zang de saamhorigheid in Biddinghuizen heeft vergroot’.Tranen
Het enthousiasme vanuit de Biddinghuizer samenleving roerde Sharon tot tranen. Zij liet weten dat de steun vanuit haar woonplaats haar tijdens de spannende laatste weken van X Factor goed gedaan heeft.

Sharon is inmiddels vertrokken naar Zweden om daar haar CD op te nemen. We zullen waarschijnlijk pas in april, als de CD uitkomt, weer iets van haar horen. De single van Sharon is te koop bij MM Store in Biddinghuizen.Vrijwilligers
De huldiging van Sharon heeft alleen tot stand kunnen komen met behulp van heel veel vrijwilligers. De Vereniging van Dorpsbelangen wil graag iedereen die heeft meegewerkt van harte bedanken; Omroep Flevoland, alle vrijwilligers van De Voorhof, alle medewerkers van Dorpsbelangen en stichting De IJsvogel, waaronder Zooitje Ongeregeld en de verkeersregelaars, de winkeliers en bedrijven in Biddinghuizen, Het Rode Kruis, Politie Flevoland, Gemeente Dronten, Maris Sonores, BHZNet, Edwin Goudkuil, Autobedrijf Huijgen Dronten…. Het is onmogelijk iedereen bij naam te noemen. Iedereen die wel geholpen heeft maar hier niet genoemd is; excuses daarvoor.

Bedankt allemaal, namens heel Biddinghuizen, voor de geweldige samenwerking.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bekijk hier een samenvatting van de huldiging

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat