Sharon zingt bij Zuiderzeemuseum

Sharon zingt bij Zuiderzeemuseum 27 maart 2007.  Het Zuiderzeemuseum bij Enkhuizen begint zaterdag 31 maart aanstaande een nieuw seizoen. Zangeres Sharon Kips uit Biddinghuizen luistert de opening op met een optreden.

Het optreden van een half uur, dat begint om 13.30 uur, vindt plaats in het museumpark. Het is één van de eerste publieke optredens van de zangeres, die bezig is met haar debuutalbum. Het album zal verschijnen halverwege april.

Het Zuiderzeemuseum
Het Zuiderzeemuseum staat nationaal en internationaal bekend als het meest gerenommeerde museum op het gebied van verleden, heden en toekomst van het Zuiderzee- en IJsselmeergebied. Het museum bestaat uit een openluchtcollectie en een groot aantal expositieruimtes voor vaste collectie, tijdelijke tentoonstellingen en ateliergebruik. De totale collectie omvat ongeveer 25.000 objecten.

Toegangsprijzen
Het museum is toegankelijk voor iedereen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen €6,90. Vanaf 13 jaar is de toegangsprijs €11,50. Het museum heeft daarnaast een speciale familieprijs van €25,- (2 volwassen en maximaal 3 kinderen van 4 t/m 12 jaar).

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat