Kips moest album onder tijdsdruk maken

Kips moest album onder tijdsdruk maken 3 mei 2007.  Sharon Kips moest haar debuutalbum 'Tien' onder tijdsdruk maken. "Nieuwe nummers hebben veel tijd nodig en die was er niet", vertelt de X Factor-winnares.

Op het album staan allerlei covers, wat niet betekent dat het geen 'Sharon' is volgens Kips. "Het is geen karaoke-album", lacht ze. "Ik heb aan de nummers wel mijn eigen draai gegeven."

Knipoog
Ze heeft de titel 'Tien' om verschillende redenen gekozen. "Het is ergens een knipoog naar X Factor", legt Kips uit. "Ik stond met tien finalisten in de finale, het nummer staat symbool voor mij. Ik ben bijvoorbeeld ook op mijn tiende begonnen met zingen." Ook staat de X in het programma symbool voor het cijfer tien.

Eendagsvlieg
Verder vertelt Kips niet bang te zijn een eendagsvlieg te worden. Ze heeft alle vertrouwen in een succesvolle muziekcarrière. "Ik blijf gewoon mezelf en ik heb een goed team achter me staan."

Ook al wordt het debuutalbum eind deze maand pas gelanceerd, stiekem droomt Kips al over haar volgende cd. "Op het tweede album kan ik helemaal mijn eigen ding doen, dat wordt pas echt een Sharon-album."

Heartbreak away
De 23-jarige zangeres won in februari de talentenjacht X Factor. Haar eerste single 'Heartbreak away' haalde de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40.

De tweede single 'Heaven knows' komt 14 mei uit. Het album volgt op 28 mei. Kips is 9 juni te zien op de EO-jongerendag in het Gelredome in Arnhem.

Beyoncé
Ook staat ze op 18 mei in het voorprogramma van Beyoncé, dat in de Rotterdamse Ahoy plaatsvindt.

Bron: nu.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat