Sharon Kips ambassadeur Children Asking

Sharon Kips ambassadeur Children Asking 24 oktober 2007.  De snel groeiende hulpverleningsorganisatie Children Asking heeft Sharon Kips uit Biddinghuizen als ambassadeur aangesteld.

Sharon Kips, bekend als X-factor winnares en zangeres met een gloednieuwe CD, heeft dit in het programma "Het Elfde Uur" van Andries Knevel (EO) op 23 oktober jl. bekend gemaakt. De reden dat zij voor de christelijke stichting Children Asking International heeft gekozen is puur persoonlijk. Sharon staat volledig achter de educatieve initiatieven in met name Brazilië van de in 2003 opgerichte Stichting.

Lovin' You
Sharon Kips zal de komende tijd veel ruimte in haar agenda vrijmaken om de nodige landelijke aandacht te vragen voor Children Asking. Deze Stichting heeft inmiddels zo'n 1.000 leeradoptieplaatsen in Brazilië gerealiseerd waardoor kansloos en onder de armoedegrens levende kinderen de kans krijgen om via educatie en evangelisatie los te komen van de uitzichtloze situatie waarin zij verkeren. Door de betrokkenheid van Sharon Kips bij deze projecten heeft haar platenmaatschappij Sony BMG besloten om de opbrengsten van de single "Lovin' You" beschikbaar te stellen aan de Stichting Children Asking. Er is een speciale persing beschikbaar voor nieuwe donateurs, te bestellen via de website http://www.childrenasking.org.

Documentaire
Op 6 november 2007 is Sharon Kips te zien in het EO-programma "Het zal je maar gebeuren" van documentairemaker Herman Haan. In dit programma wordt een special uitgezonden over het leven van Sharon vanuit Braziliaans perspectief. Zij legt daarin uit waarom zij tot de keuze gekomen is om zich als ambassadeur in te zetten voor de Stichting Children Asking. Ook later in 2007 zal Sharon tijdens tv-programma's haar standpunt hierover verduidelijken en tijdens haar optredens zal zij aandacht vragen voor Children Asking.

Landelijke aandacht
Children Asking International is in 2003 opgericht door beeldend kunstenaar Eric Visser, die het tijd vond om eens écht iets zinnigs te doen met zijn creativiteit, inspiratie, visie op de maatschappij en rotsvast geloof in God. De stichting is financieel en bestuursmatig opgezet volgens de geldende normen en richtlijnen en heeft haar grondvesten gebaseerd op het Christelijke geloof. Maar de stichting is niet gebonden aan specifieke geloofsrichtingen en wil de komende jaren toegroeien naar een landelijke bekendheid met een groei aan leeradoptieplaatsen in Brazilië als positief gevolg. Daarnaast zijn er zeer concrete plannen om vergelijkbare projecten met aandacht voor evangelisatie en educatie op te starten in het Afrikaanse continent.

Bron: www.ezpress.eu

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat