Sharon Kips bij concert Zon en Zegen

Sharon Kips bij concert Zon en Zegen 11 oktober 2016.  Sharon Kips komt terug naar Biddinghuizen. Tijdens het najaarsconcert van Christelijk gemengd koor Zon en Zegen op zaterdag 29 oktober in kerk- en zalencentrum De Voorhof is zij speciale gast bij het door Jaap Kramer geleide koor.

In 2010 was Sharon, winnares van de eerste editie van X-Factor en oud-inwoner van Biddinghuizen, ook speciale gast van het koor. In een uitverkochte kerkzaal was het toen volop genieten. Ook deze keer belooft het een bijzondere, muzikale avond te worden. Sharon zal zowel solo als samen met het koor zingen.

Combo
Zon en Zegen wordt al diverse jaren begeleid door een combo, bestaande uit Henk Doest (synthesizer), Wilco van Esschoten (bas), Wilco Veldkamp (vleugel) en Marco Hoorn (slagwerk). Deze vier heren zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en maken er elke weer een muzikaal feestje van.

Entree De Voorhof
De entree van De Voorhof is die avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

Kaartverkoop
De entreekaarten kosten € 10,00 (kinderen tot 12 jaar gratis) en zijn te koop bij Boekenhuys van der Walle. Kaarten zijn ook te bestellen via info@zonenzegen.nl of telefonisch te reserveren via 0321-331714 / 0321-331678. Mocht er nog plaats zijn, dan zijn de laatste kaarten verkrijgbaar aan de deur op 29 oktober aan de kerkzaal. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.15 uur open.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat