Sharon Kips blij met 2e plaats

15 augustus 2002.  De 18-jarige Sharon Kips uit Biddinghuizen moest tijdens het Flevolandse Songfestival in Dronten genoegen nemen met een tweede plaats.

De spontane goedlachse aspirant-zangeres vertolkte een nummer van Withney Houston 'The greatest love of all' op perfecte wijze. Maar de jury gaf vrijdag toch de voorkeur aan Alida Hoekstra uit Nagele.

Sterke concurrentie
Sharon Kips is blij met haar tweede plaats. "Ik had sterke concurrentie en dat maakte het spannend. Maar het ging wel goed ondanks de zenuwen. Alleen kon ik moeilijk mijn eigen stem horen doordat de muziek overheerste. Tijdens de souncheck 's middags had ik daar geen last van. Dat Alida zou winnen had ik verwacht. Zij was echt goed. Natuurlijk hoop je zelf op een eerste prijs, maar ik ben ook blij met de tweede. Van de tien kandidaten zit je toch mooi bij de eerste twee, dus ik ben heel tevreden."

Geen probleem
Kips zit al zeven jaar op zangles en heeft inmiddels al veel podiumervaring opgedaan als zangeres in verschillende bandjes.
De vertolking van 'The greates love of all' was geen enkele moeite voor haar, want ze kent het nummer van A tot Z. Ze is namelijk een groot fan van Whitney Houston.

Bron: Drontens Nieuwsblad

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat