15 januari benefietconcert

15 januari benefietconcert 14 januari 2006.  Het Colombinehuis start het nieuwe jaar met een benefietconcert op 15 januari aanstaande, waarop u als vanouds kunt komen genieten van diverse artiesten.

Sharon Kips, wellicht voor u niet onbekend, zal deze middag een nieuw repertoire ten gehore brengen. Zij wordt hierbij begeleid op gitaar door Robert Groman, ook geen onbekende voor het Colombinehuis.

Ackoord en Nader
De band Ackoord, bestaande uit 8 leden, heeft een eigen folksound en zorgt daarmee voor een afwisselend programma. Anam Cara zorgt door het zingen van liedjes van o.a. Ramses Shaffy ook voor de nodige afwisseling en dit wordt compleet gemaakt door de voordrachten van Harm Naber.

Meer informatie
Het theater van het Colombinehuis, Spijkweg 38 te Biddinghuizen is open vanaf 14.30 uur. Aanvang concert 15.00 uur, kosten 7,50 euro p.p. inclusief koffie/thee en een hapje.
Bel voor meer informatie Piet-Hein Ankersmit 0321-331655 of Erie van Veelen 0321-332108

Meedoen?
De organisatie is natuurlijk altijd op zoek naar nieuw talent (van licht klassiek tot klassieke jazz), zodat er nog vele concerten kunnen volgen. Ben je geïnteresseerd? Bel gerust. Datum van het volgende concert is 12 februari 2006.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat