Sharon ontroerd door steun uit Biddinghuizen

Sharon ontroerd door steun uit Biddinghuizen 9 februari 2007.  X-Factor kandidate Sharon Kips is ontzettend blij met de steun uit Biddinghuizen. Toen ze zondagavond na een druk weekeinde in de studio haar woonplaats binnenreed, was ze zelfs ontroerd toen ze het spandoek met haar foto aan de ingang van het dorp zag, zo laat moeder Inez Kips weten.

Het zijn hectische toestanden in huize Kips nu Sharon de finale van X factor in zicht heeft. De telefoon staat de hele dag roodgloeiend en journalisten weten de deurbel wel te vinden. ‘Soms doe ik open en dan krijg ik meteen een microfoon onder mijn neus geduwd’, vertelt Inez.

Studio 22
Ieder weekeinde zijn de ouders van Sharon in Studio 22 te vinden om dochter Sharon bij te staan en aan te moedigen. Door de week proberen ze, naast hun werk, zoveel mogelijk tot rust te komen, maar dat valt de laatste weken niet mee. De verzoeken om informatie zijn talrijk. ‘Sharon mag van de organisatie van X-Factor niemand te woord staan, en dat is maar goed ook, anders zou ze niet eens meer aan zingen toekomen’, laat Inez weten.

Lust en leven
Sharon is volgens haar moeder helemaal op haar plaats in de studio en geniet van elk moment. Vermoeidheid lijkt haar (nog) geen parten te spelen, omdat zingen haar lust en haar leven is. ‘Dit is iets waar Sharon altijd van gedroomd heeft. We zijn heel blij voor haar dat haar droom nu uitkomt’, aldus Inez.

Geniet
De steun uit Biddinghuizen, maar ook uit Dronten en Swifterbant doet Sharon volgens haar ouders erg goed. ‘Ze geniet ervan en is er heel erg blij mee. Wat een verrassing was het voor haar te zien dat het dorp vol posters hangt met haar naam er op! We waarderen het zeer dat de mensen in Biddinghuizen dit voor haar doen’, aldus de ouders van Sharon.

Ook BHZNet.nl aanwezig
Zaterdag zal Sharon wederom twee liedjes ten gehore brengen. Welke nummers dat zijn mag van de organisatie nog niet bekend gemaakt worden. Namens Dorpsbelangen zal dorpsvoorzitter Jennie Brandsma in de studio zijn om Sharon aan te moedigen. Zondag is de redactie van BHZNet.nl in Hilversum om na afloop van de Result show een interview met hun beroemde dorpsgenote te hebben en foto’s te maken. Uiteraard zult u van deze bezoeken een verslag aantreffen op deze site.

Redactie BHZNet.nl, Rita van Westen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat