Sharon Finalefeest in het Koetshuis

Sharon Finalefeest in het Koetshuis 21 februari 2007.  Zaterdag gaat Sharon Kips uit Biddinghuizen tijdens de grote finale van X Factor het opnemen tegen concurrent Richy.

De uitzending is live te volgen in het Koetshuis op een groot scherm. En na afloop…..FEEST!

Om 19.00 uur gaan de deuren van het Koetshuis open. De finale uitzending van X Factor zal op een groot scherm te zien zijn. Tevens zullen beelden van eerdere optredens van Sharon vertoond worden.

Uitgifte toegangskaarten
Er is plaats voor maximaal 700 personen. Vanaf donderdagavond zijn toegangskaarten voor deze avond verkrijgbaar via videotheek MM Store aan de Baan en via Het Koetshuis. De toegang is gratis.

Maximaal 4 kaarten per persoon.

Het Sharon Finalefeest wordt financieel mogelijk gemaakt door Schaap Holland BV.

Spandoeken en buttons
Dorpsbelangen roept een ieder op om spandoeken en buttons mee te nemen naar het Sharon Finalefeest. Zelf eten en drinken meenemen mag niet.

Roken is alleen na de live uitzending toegestaan en er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 16 jaar.

Als je het Koetshuis verlaat, kun je niet meer naar binnen, maar moet je, als er grote belangstelling is, weer achter in de rij bij de toegangsdeur aansluiten.

De vlag uit
Zaterdag zal ter ere van Sharon de dorpsvlag aan de kerktoren wapperen. Dorpsbelangen vraagt iedereen in Biddinghuizen de vlag van Biddinghuizen of de nationale driekleur uit te hangen en op alle mogelijke manieren uiting te geven aan de steun vanuit het dorp voor Sharon.

Hang posters en spandoeken op, versier je huis of breng met stoepkrijt aanmoedigingen voor Sharon op de stoep aan. Laten we er met z’n allen in Biddinghuizen een spetterend finalefeest van maken!

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat