Beroemd in Biddinghuizen

Beroemd in Biddinghuizen 2 maart 2007.  Hoe ver moet je het schoppen als je in je eigen dorp Biddinghuizen met body guards over straat moet?

Winnaar worden van X Factor helpt, want Dorpsbelangen heeft voor de persoonlijke beveiliging van Sharon tijdens de inhuldiging van aanstaande dinsdag beveiliging ingehuurd.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van het dorp dat zoiets gebeurt. Dorpsvoorzitter Jennie Brandsma is van mening dat Dorpsbelangen als gastheer van de inhuldiging de veiligheid van Sharon dient te waarborgen; ‘We weten niet hoeveel mensen er op de huldiging afkomen en moeten voorkomen dat Sharon onder de voet gelopen wordt. Uiteraard is de politie aanwezig, maar die kan altijd weggeroepen worden voor een noodgeval. Vandaar dat we gekozen hebben voor het inschakelen van professionele bewaking’, verklaart Brandsma.

Biddinghuizen heeft wekenlang naar de finale van X Factor toegeleefd. Geen uitzending werd gemist, iedereen zat aan de buis gekluisterd. Er zijn buttons gemaakt, er hangen spandoeken en bij de meeste huizen zijn Sharon poster voor de ramen te zien. Gezamenlijk is in Het Koetshuis naar de finale gekeken en een geweldig feest barstte los toen ze won.

’Biddinghuizen heeft Sharon in het hart gesloten. Niet alleen vanwege haar geweldige zangkwaliteiten, maar vooral ook om de persoon die ze is. Ondanks alle roem blijft ze zichzelf. Ze komt openlijk uit voor de manier waarop ze in het leven staat, maakt haar eigen keuzes. Dat dwingt respect af. We zijn als Biddinghuizen daardoor nog meer van Sharon gaan houden en wij zijn ongelooflijk trots op haar. We willen haar heel graag in haar eigen dorp huldigen’, aldus de dorpsvoorzitter.

Dinsdagmiddag wordt Sharon vanaf haar ouderlijk huis aan de Koolzaadhof met een open auto onder muzikale begeleiding van Maris Sonores naar De Voorhof gebracht. In de grote kerk zal Sharon door het dorp en door de gemeente Dronten gehuldigd worden en zal ze een aantal liedjes ten gehore brengen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen nodigt alle inwoners dinsdagmiddag naar de Voorhof te komen voor de huldiging van Sharon. Uiteraard is het de bedoeling zoveel mogelijk spandoeken, vlaggen en buttons mee te nemen.

Post voor Sharon kan nog steeds worden gestuurd naar postbus 2, 8256 ZG te Biddinghuizen of naar sharon@ijsvogel.net.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat