Sharon signeert CD na afloop huldiging

Sharon signeert CD na afloop huldiging 6 maart 2007.  Zangeres Sharon Kips zal, na afloop van de huldiging vanmiddag, haar single signeren in kerkcentrum De Voorhof te Biddinghuizen. Naar verwachting zal de signeersessie tussen 17.30 en 18.00 uur gaan plaatsvinden.

‘Heartbreak Away’, de eerste single van Sharon is vanaf vandaag te koop bij videotheek MM Store aan de Baan te Biddinghuizen en kost € 5,-. Ter promotie van de CD zal Sharon na afloop van de huldiging in de grote kerk van de Voorhof haar single signeren.

Blij met verkoop
Linda Bies, eigenares van MM Store, die week na week de omzet van haar winkel zag dalen omdat Biddinghuizen naar X Factor keek in plaats van een DVD-tje huurde, is blij dat ze de single mag gaan verkopen. ‘In Biddinghuizen is geen CD winkel en het zou toch te gek zijn als de single van Sharon niet in haar eigen dorp te koop zou zijn.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Sharon naar de videotheek zou komen om te signeren, maar omdat de winkel te klein is wordt daarom uitgeweken naar de Voorhof.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat