Zeldzaam verrast op Meerpaaldagen

Zeldzaam verrast op Meerpaaldagen 10 augustus 2007.  Donderdagavond was het een Biddinghuizer avond tijdens de Meerpaaldagen in Dronten. Sharon Kips was één van de hoofdacts en de band Zeldzaam speelde een verrassend goede combinatie van eigen nummers en covers.

De avond werd om 20.00 uur officieel geopend, maar op dat moment stond Zeldzaam al lang in de startblokken voor het optreden van 21.00 uur. Vanwege de strakke planning moest de band al voor half 7 alles klaar hebben staan. Top Stars, bekend van TV, speelde voor hen en Sharon Kips erna.Eigen werk
De afwisseling van eigen nummers en covers beviel de band goed. Zanger Jelle Sybesma: “Vooraf was het best lastig om een uitgebalanceerde set in elkaar te zetten. Alleen al het kiezen van de eigen nummers was al lastig. Uiteindelijk bleek de opbouw van de avond een schot in de roos. Ons nieuwste nummer “jij hoort bij mij” werd zelfs al meegezongen.”


Kort fragment van 'Was alles dan zo slecht'

Duet
Zowel voor de band als voor het publiek stond er nog een verrassing op het programma. Direct aansluitend op het optreden van Zeldzaam, zong de band een nummer samen met Sharon Kips. Drummer Ronald van de Tempel: “Pas halverwege het optreden werd dit aan Jelle meegedeeld. Geoefend was er niet, maar het ging, net als de rest van de avond, hartstikke goed.”Ook het optreden van Sharon Kips was van hoogstaand niveau. De Biddinghuizense zong een half uur nummers van haar CD ‘10’ en stond in de belangstelling van veel fans en media. De afsluiter van de avond, Van Velzen, kreeg eveneens veel goede reacties.


Zeldzaam met Sharon Kips

Klik hier voor alle foto's

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat