Ontmoet de ware liefde

Ontmoet de ware liefde 29 augustus 2007.  Speeddaten in een reuzenrad met gospelmuziek op de achtergrond? Dat kan op 22 september aanstaande tijdens het nieuwe gospelevenement World of Joy in Walibi World.

Singles daten dan op 45 meter hoogte in het reuzenrad, met op de achtergrond 4 podia, 11 gospelartiesten en inspirerende sprekers. Natuurlijk zijn dan ook alle andere attracties van Walibi World geopend. Deze combinatie van attracties, gospelmuziek en sprekers maakt dit evenement uniek in Europa.

Christian Match
Het gospelevenement vindt plaats op 22 september 2007 van 18.00 tot en met 24.00 uur in Walibi World. Singels kunnen zich om 19.00 uur inschrijven voor het speeddaten bij het reuzenrad. Om daarna met een onbekende singel in een gondel te stappen, te genieten van een prachtig uitzicht en op de achtergrond de klanken van gospelartiest te horen. Wordt het een match? Dit komen de singels te weten in het American Café om 22.00 uur in het park. De matches worden bekend gemaakt en singels kunnen hier heerlijk ongedwongen met elkaar kletsen. Deze speeddating wordt georganiseerd door ChristianMatch, de grootste christelijke datingsite van Nederland, http://www.christianmatch.nl.

World of Joy wordt voor de eerste keer in de geschiedenis georganiseerd door Walibi World en GMI music. Dit is hét gospelevenement waar jong en oud samen letterlijk en figuurlijk het geloof op een laagdrempelige manier kunnen beleven. De meer dan 40 attracties en shows kunnen afgewisseld worden met een bezoek aan één van de podia met iedere keer weer een andere aansprekende artiest of spreker zoals Brian Littrell (Backstreet Boys), Angelique (Idols), Ronduit Praise Band, Sharon Kips (X-Factor), DJ Tony Foxx en ds. Bottembley.

Meer informatie over de artiesten, het speeddaten en de ticketverkoop is te vinden op de website: http://www.world-of-joy.nl.

Walibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat