Sharon Kips en de kinderen die niet bestaan

2 november 2007.  Wat gebeurt er met je als je in een klap een beroemdheid wordt. Na het winnen van de X factor 2007 is Sharon Kips een bekende Nederlander geworden met een mooi album op haar naam, een nummer 1 hit en veel optredens.

Maar wie is Sharon Kips eigenlijk en wat schuilt er achter haar schilderachtige gezicht? Is ze werkelijk de ideale schoondochter of schuilt er een verborgen tijgerin in haar ziel.

Documentairemaker Herman Haan kreeg de kans om Sharon een aantal maanden te volgen en maakte een boeiend portret van een bevlogen zangeres met een groot hart voor de kansarme kinderen van deze wereld.

Niet alleen het winnen van de X factor en al haar optredens komen aan bod; Sharon praat vooral over de dingen die veranderd zijn in haar leven en waarom ze zo graag zingt. Ook filmde het camerateam het maken van een videoclip en reisden ze samen met Sharon naar de stad Sao Paulo in Brazilie, waar ze als ambassadeur van organisatie Children Asking de gevaarlijke achterbuurten bezocht om de arme kinderen een hart onder de riem te steken.

Tijdens een van deze bezoeken stromen de tranen over haar wangen als ze alle ellende ziet. Later vernemen we dat ze zich nauw verbonden voelt met deze straatkinderen. Waarom dat zo is vertelt ze in deze boeiende documentaire.

De documentaire is dinsdag 6 november 2007 om 22:50 uur te zien op Nederland 2 en op zaterdag 10 november 2007 om 09:22 uur op Nederland 2.

Bron: Eo.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat